top of page

Vragenlijst SMart Grid project noord

Bijgewerkt op: 13 okt. 2023

Het bestuur van de IVW is samen met adviesbureau Gooi op Groen gestart met de inventarisatie voor het Smart Grid Project Noord, een innovatief stroomnetwerk op Bedrijventerrein Noord. Wij willen jullie vragen deel te nemen aan de survey via onderstaande links.


Het Smart Grid Project Noord is erop gericht om de energiebehoefte van de ondernemers op Noord uiteindelijk geheel zelf op te wekken en op te slaan. Een aantal ondernemers (leden) heeft zich al aangemeld voor dit project, maar we willen nog veel meer ondernemers de mogelijkheid bieden om op enig moment mee te doen.


De vragenlijst is aangepast, waar we eerst een lange vragenlijst met 50 vragen hadden, is deze nu opgeknipt in 2 delen. Met de juiste kennis zijn beide vragenlijsten sneller in te vullen. Voor de administratieve vragenlijst is het noodzakelijk om de energienota’s bij de hand te hebben! Om een logische invul volgorde te houden, zit er een kleine overlap van sommige vragen, te bemerken als u beide vragenlijsten zelf invult.


Via de vragenlijsten verzamelen we informatie die nodig is om de toekomstige capaciteit te berekenen voor (de verschillende delen van) het bedrijventerrein. Ook de gegevens van ondernemers die al zonnepanelen hebben of huurder zijn van een pand zijn daarom relevant om dit te delen via onze survey. V


Een vragenlijst bedoeld voor: 1. De ondernemer (15 minuten)2. Administratief contact (ivm energienota's en specificaties e.d.) (20 minuten)
Meer informatie

Meer info over het Smart Grid Project Noord vind je op ivw-weesp.nl/duurzaamheid. Heb je vragen? Of wil je weten of dit project ook voor jouw bedrijf nuttig of noodzakelijk is? Stuur een mail naar duurzaam@ivw-weesp.nl, dan maak ik een afspraak met je.Mario van Dijkhuizen Voorzitter IVW


76 weergaven

Comentarios


bottom of page