top of page
maak kennis met De bestuursleden van de IVW
mario zwart-wit.jpg

Mario van Dijkhuizen

Voorzitter

Eigenaar van Uw Conciërge

Door de fusie is er bij de ondernemers van Weesp veel behoefte ontstaan aan een goede infrastructuur die leidt tot een goede samenwerking met de Gemeente Amsterdam. Ik wil hier graag tijd in steken en daarnaast de zichtbaarheid van de IVW vergroten. 

Contact | voorzitter@ivw-weesp.nl | 06 54 68 84 02

Jaco Ter Beek

Penningmeester

Werkzaam bij Rabobank Amstel & Vecht

Alleen loop je sneller, maar samen kom je verder. Ik geloof dat er met een collectieve samenwerking/ belangenbehartiging meer mogelijk is voor de ondernemers in Weesp. Dit doen we samen en hier wil ik graag aan meewerken.

Contact | jaco.ter.beek@rabobank.nl | 06 23476255

Schermafbeelding 2020-10-08 om 16.15.55.
bouke zwart-wit.jpg

Bouke Albrecht

Bestuurslid Ruimtelijke Ontwikkeling

Werkzaam bij architectenbureau Stork & Albrecht

Dagelijks houd ik me bezig met het creëren van mooie bouwwerken, regelgeving, maar ook met ontwikkelingen van gebieden. Op dit moment zijn er veel veranderingen gaande en is het sinds de fusie van nog groter belang dat we Weesp goed op de kaart zetten. Ik lever graag een bijdrage aan het in goede banen leiden van de samenwerking tussen de Weesper ondernemers en de gemeente Amsterdam.
 

Contact | bouke@storkenalbrecht.nl | 0294-412743

Jolanda de Rijk

Bestuurslid Communicatie

Directeur van Enter Communicatie

 

Vanuit mijn rol bij Enter Communicatie voel ik een nauwe verbintenis met de Weesper Ondernemers. Graag werk ik samen met het enthousiaste team binnen de IVW aan een actieve ondernemersvereniging waarbij ik mij richt op de interactie tussen de IVW en haar leden. Ik denk graag op creatieve wijze mee hoe we de communicatie en marketing rondom de IVW verder kunnen professionaliseren en verrijken.

Contact | jolanda@entercommunicatie.nl | 06 16046147

Schermafbeelding 2020-10-08 om 16.00_edi
ceesvanvliet.jpg

Cees van Vliet

Algemeen Bestuurslid 

Directeur van Van Vliet Exploitatie

 

​ De omgevingsvisie Weesp 2050 en het mobiliteitsplan Weesp 2021-2046 zijn vastgesteld. Er ligt een taak voor ons allen om de kenmerkende Weesper eigenschappen te bewaken en een vruchtbare samenwerking te bereiken met het bestuur van Amsterdam. Wij moeten er samen voor zorgen dat dat werkgelegenheid, duurzaamheid en een goede ruimtelijke ontwikkeling gegarandeerd blijft voor de komende decennia. 

Contact | info@ceesvanvliet.nl | 0294 450570

Ria Hagen       

Bestuurslid Bedrijventerreinen

Commercieel directeur van de Hagen Groep 

Ik wil graag dat ondernemers kunnen ondernemen in Weesp. Dat zij hun scope kunnen verbreden, vergroten en verleggen binnen ons werkgebied. Dat de industrieterreinen in onze mooie stad op een positieve manier in de spotlights staan en bedrijven proactief ondersteund worden bij het optimaliseren van hun activiteiten. Ik volg de ontwikkelingen op de Nijverheidslaan en Rijnkade nauwgezet en speel graag een rol in de strijd voor het behoud van werkgelegenheid. Ik wil daarbij ondernemers actief met elkaar verbinden, zodat het credo ‘samen sterk’ blijvend vorm krijgt en zichtbaar resulteert.

Contact | ria@hagengroep.nl | 06 25574157

Schermafbeelding 2020-10-08 om 16.06_edi
Schermafbeelding 2020-10-08 om 16.21_edi

Maarten Duineveld

Bestuurslid ICT

IT bij Pronk Juweel

 

Als hoofd IT bij de firma Pronk Juweel (geschenken en e-fulfilment), gevestigd op het Van Houten Industriepark, ben ik de aangewezen persoon om als intermediair op te treden tussen de IVW en de VVE van het Van Houten Industriepark. Daarnaast kan mijn technologische en ICT-kennis een waardevolle aanvulling zijn op de benodigde expertise van het bestuur.

Contact | maarten@pronkjuweel.nl | 06 21578559

bottom of page