top of page
maak kennis met De bestuursleden van de IVW
mario zwart-wit.jpg

Mario van Dijkhuizen

Voorzitter

Eigenaar van Uw Conciërge

Door de fusie is er bij de ondernemers van Weesp veel behoefte ontstaan aan een goede infrastructuur die leidt tot een goede samenwerking met de Gemeente Amsterdam. Ik wil hier graag tijd in steken en daarnaast de zichtbaarheid van de IVW vergroten. 

Contact | voorzitter@ivw-weesp.nl | 06 54 68 84 02

Bouke Albrecht

Bestuurslid Ruimtelijke Ontwikkeling

Eigenaar van Architectenbureau Stork & Albrecht

Dagelijks houd ik me bezig met het creëren van mooie bouwwerken, regelgeving, maar ook met ontwikkelingen van gebieden. Op dit moment zijn er veel veranderingen gaande en is het sinds de fusie van nog groter belang dat we Weesp goed op de kaart zetten. Ik lever graag een bijdrage aan het in goede banen leiden van de samenwerking tussen de Weesper ondernemers en de gemeente Amsterdam.
 

Contact | bouke@storkenalbrecht.nl | 0294-412743

bouke zwart-wit.jpg
ceesvanvliet.jpg

Cees van Vliet

Algemeen Bestuurslid 

Directeur van Van Vliet Exploitatie

 

​ De omgevingsvisie Weesp 2050 en het mobiliteitsplan Weesp 2021-2046 zijn vastgesteld. Er ligt een taak voor ons allen om de kenmerkende Weesper eigenschappen te bewaken en een vruchtbare samenwerking te bereiken met het bestuur van Amsterdam. Wij moeten er samen voor zorgen dat dat werkgelegenheid, duurzaamheid en een goede ruimtelijke ontwikkeling gegarandeerd blijft voor de komende decennia. 

Contact | info@ceesvanvliet.nl | 0294 450570

Ria Hagen       

Bestuurslid Bedrijventerreinen

Commercieel directeur van de Hagen Groep 

Ik wil graag dat ondernemers kunnen ondernemen in Weesp. Dat zij hun scope kunnen verbreden, vergroten en verleggen binnen ons werkgebied. Dat de industrieterreinen in onze mooie stad op een positieve manier in de spotlights staan en bedrijven proactief ondersteund worden bij het optimaliseren van hun activiteiten. Ik volg de ontwikkelingen op de Nijverheidslaan en Rijnkade nauwgezet en speel graag een rol in de strijd voor het behoud van werkgelegenheid. Ik wil daarbij ondernemers actief met elkaar verbinden, zodat het credo ‘samen sterk’ blijvend vorm krijgt en zichtbaar resulteert.

Contact | ria@hagengroep.nl | 06 25574157

Schermafbeelding 2020-10-08 om 16.06_edi
Schermafbeelding 2020-10-08 om 16_edited.jpg

Maarten Duineveld

Bestuurslid ICT

IT bij Pronk Juweel

 

Als hoofd IT bij de firma Pronk Juweel (geschenken en e-fulfilment), gevestigd op het Van Houten Industriepark, ben ik de aangewezen persoon om als intermediair op te treden tussen de IVW en de VVE van het Van Houten Industriepark. Daarnaast kan mijn technologische en ICT-kennis een waardevolle aanvulling zijn op de benodigde expertise van het bestuur.

Contact | maarten@pronkjuweel.nl | 06 21578559

Norbert Masereeuw       

Bestuurslid Parkmanagement

Mede-eigenaar van Nodema BV

Ik ben woonachtig in Nigtevecht, getrouwd, vader van een zoon en een dochter, en ondernemer op de Hogeweyselaan als mede-eigenaar van Nodema BV. In het verleden heb ik al eens deel uitgemaakt van het bestuur van de IVW, in de rol van penningmeester en als lid van het KVO team (Keurmerk Veilig Ondernemen). Het KVO is dit jaar overgegaan naar Parkmanagement, waar we met de politie, brandweer en gemeente aan tafel zitten om de diverse zaken die spelen op onze industrieterreinen te bespreken en ook aan te pakken: van overlast tot groenvoorziening, van infrastructuur tot veiligheid. Hoewel we de afgelopen jaren op vele plekken een grote verbetering zien aan panden en straten en er nauwelijks leegstand is, is er op een aantal plekken nog ruimte voor verbetering. We zullen actief blijven met het aanspreken van de ondernemers om de omgeving netjes en veilig te houden en waar nodig de boel ook weer op te knappen.

Contact | norbert@nodema.nl | 06 54304821

Norbert_edited.jpg
Harry Bontje_ZW.jpg

Harry Bontje

Penningmeester

Partner bij JAN© Accountants en Adviseurs

 

Weesp groeit en staat voor diverse kansen en uitdagingen en door gezamenlijk op te trekken kunnen we daar goed op anticiperen. Ik draag graag bij aan een sterke IVW waarin we het Weesper bedrijfsleven ondersteunen en het lokale vestigingsklimaat verder kunnen verbeteren. Doordat ik me dagelijks bezig mag houden met ondernemers uit Weesp en daarbuiten kan ik die kennis en ervaring meebrengen in het bestuur.

Contact | HarryBontje@JAN.nl 

bottom of page