Schermafbeelding 2020-10-08 om 16.15.55.

Jaco Ter Beek

Interim Voorzitter en Penningmeester

Werkzaam bij:    

Rabobank Amstel & Vecht

IVW & ik – Alleen loop je sneller, maar samen kom je verder. Ik geloof dat er met een collectieve samenwerking/ belangenbehartiging meer mogelijk is voor de ondernemers in Weesp. Dit doen we samen en hier wil ik graag aan meewerken.

Contact | jaco.ter.beek@rabobank.nl | 06-23476255

Jolanda de Rijk

Bestuurlid Communicatie

Werkzaam als:    

Directeur Enter Communicatie bv

 

IVW & ik – Vanuit mijn rol bij Enter Communicatie voel ik een nauwe verbintenis met de Weesper Ondernemers. Graag werk ik samen met het enthousiaste team binnen de IVW aan een actieve ondernemersvereniging waarbij ik mij richt op de interactie tussen de IVW en haar leden. Ik denk graag op creatieve wijze mee hoe we de communicatie en marketing activiteiten rondom de IVW verder kunnen professionaliseren en verrijken.

Contact | jolanda@entercommunicatie.nl | 06-16046147

Schermafbeelding 2020-10-08 om 16.00.37.
Schermafbeelding 2020-10-08 om 16.06.31.

Ingrid Kikkert

Bestuurslid Bedrijventerreinen

Werkzaam als:   

Directeur Van Lonkhuizen Makelaars

 

IVW & ik – Ik wil graag via het IVW mijn steentje bijdragen aan het creëren van een goed ondernemersklimaat in Weesp met een aantrekkelijke en veilige werkomgeving voor gevestigde bedrijven en nieuwe bedrijven. Een goede en verzorgde uitstraling van het bedrijventerrein is zeer belangrijk in. Daarnaast probeer ik ook vanuit mijn vak mee te denken over oplossingen voor probleemgebieden.

Contact | i.kikkert@vanlonkhuizen.nl | 06 – 21501390

Ria Hagen       

Bestuurslid Bedrijventerreinen

Werkzaam als:   

Commercieel directeur Hagen BV

IVW & ik – Ik wil graag dat ondernemers kunnen ondernemen in Weesp. Dat zij hun scope kunnen verbreden, vergroten en verleggen binnen onze gemeentegrenzen. Dat de industrie-terreinen in onze mooie gemeente op een positieve manier in de spotlights staan en bedrijven proactief ondersteund worden bij het optimaliseren van hun activiteiten. Ik volg de ontwikkelingen op de Nijverheidslaan en Rijnkade nauwgezet en speel graag een rol in de strijd voor het behoud van werkgelegenheid. Ik wil daarbij ondernemers actief met elkaar verbinden, zodat het credo ‘samen sterk’ blijvend vorm krijgt en zichtbaar resulteert.

Contact | ria@hagengroep.nl | 06-25574157

Schermafbeelding 2020-10-08 om 16.06.38.
Schermafbeelding 2020-10-08 om 15.54.49.

Reinier Mommaal      

Bestuurslid samenwerkingen en Nijverheidslaan

Werkzaam als:     

Directeur CleanBridge BV

 

IVW & ik –  Met veel plezier zet ik mij in om de IVW te verbreden en een vereniging neer te zetten waar alle leden wat aan hebben en zich thuis voelen.  Gezien mijn affiniteit met innovatie en ondernemen ben ik altijd op zoek naar de verbindende factor tussen bedrijven.  Deze tijd vraagt ook om andere samenwerkingsvormen en ik denk dat wij met alle mooie bedrijven uit ons ledenbestand hier nog veel kunnen betekenen!

Contact | reiniermommaal@ivw-weesp.nl  | 06 43 87 11 86

Gerhard van Galen

Bestuurslid Evenementen

Werkzaam als: 

Directeur Golfbaan Weesp

IVW en ik – Ik vind het heel leuk dat ik deel mag uitmaken van het bestuur en ga mij o.a. inzetten om leuke events te organiseren met een koppeling van het nuttige met het aangename. In de afgelopen jaren heb ik bestuurservaring opgedaan bij de tennisclub in mijn woonplaats Enkhuizen. Deze stad en en het bedrijfsleven is ongeveer van dezelfde grootte als Weesp en ook de binnenstad en watersport is vergelijkbaar met Weesp. In Enkhuizen ben ik hier raadslid wat een goede inkijk geeft in gemeentelijke (bestuur) processen. Bij de Golfbaan in Weesp ben ik actief bij de businessclub en organiseer ik diverse golf events. 

 

Contact | gerhard@golfweesp.nl | 06-51811467

Schermafbeelding 2020-10-08 om 16.16.01.
Schermafbeelding 2020-10-08 om 16.21.35.

Maarten Duineveld

Bestuurslid ICT

Werkzaam als: 

IT - Pronk Juweel

 

IVW & ik – Als hoofd IT bij de firma Pronk Juweel (geschenken en e-fulfilment), gevestigd op het Van Houten Indùstriepark ben ik de aangewezen persoon om als intermediair op te treden tussen de IVW en de VVE van het Van houten industriepark.Daarnaast kan mijn technologische / ICT kennis een waardevolle aanvulling zijn op de benodigde expertise van het bestuur.

Contact | maarten@pronkjuweel.nl | 06-21578559

Monique Veldhuijzen

Office & Project Support​

Werkzaam als:

Zelfstandig [ moossupport.nl ]

 

IVW & ik – In mijn rol ondersteun ik de bestuursleden bij de realisatie van hun beleid; het verder vormgeven en uitbouwen van een actieve ondernemersvereniging die de belangen van de leden behartigt en ondernemers in Weesp samenbrengt.

 

Contact | info@ivw-weesp.nl | 06-54961220

Schermafbeelding 2020-10-08 om 16.21.42.