ACTIVITEITEN IVW

 

De IVW organiseert minstens 6x per jaar een BusinessBorrel of BusinessClub. Met daarbij de jaarlijks terugkerende nieuwjaarsreceptie met uitreiking van de award 'Ondernemer van het jaar'

BusinessClub

De IVW organiseert elk jaar 2 á 3 businessclubs in samenwerking met 1 of meerdere leden. Het doel van netwerken is niet alleen contacten leggen en veel mensen kennen, het gaat er vooral om wat die contacten je eventueel kunnen opleveren.

 

Het doel van netwerken is meer om informatie, kennis en contacten met elkaar te delen. Daarom hebben de businessclubs ook een inhoudelijk karakter. Door workshops, gastsprekers of lezingen krijgen de leden inzicht in nieuwe ontwikkelingen op specifieke bedrijfsgebieden. 

 

Wilt u participeren in de businessclub of wilt u hierover meer informatie? Heeft u een goed idee over de invulling van deze middag of wilt u meer weten over de mogelijkheden ? Laat het ons weten via info@ivw-weesp.nl of neem telefonisch contact op met Monique Veldhuijzen 06-54961220

BusinessBorrel

De IVW organiseert minstens 3 keer per jaar een BusinessBorrel. Onder het genot van een hapje en drankje komen onze leden met elkaar in contact om in een informele sfeer te netwerken. Het optimaal gebruik maken van contacten kan van groot belang zijn. Vaak is dat bij mensen waar je het niet van verwacht. De IVW maakt het mogelijk om elkaar te leren kennen en te onderzoeken wat je voor elkaar kunt betekenen.

‘Op de zeepkist’ krijgen jonge of nieuwe ondernemers de mogelijkheid zich in korte tijd te presenteren en hun bedrijf en activiteiten te promoten.

Wilt u op de zeepkist komen, laat het ons weten via info@ivw-weesp.nl

ebef6a68-059a-cc5f-c0ef-ec3e7e032e1e.jpg
2559f50d-771e-49cc-a2ad-2318d88038e7.jpg
0ae793b6-80f7-5d0c-6f43-2e3dcad4fbc3.jpg