top of page
ivw bijeenkomst 10-2.jpg

De IVW stelt voor
In 2021 verwelkomen wij nieuwe leden. Vind ze hieronder. 

Tooling International

Het is mooi om te zien wat een prachtige bedrijven in Weesp gevestigd zijn. Zo ook Tooling International dat al jaren gevestigd is aan de IJsselmeerlaan.

Loop je het pand binnen dan zie je de producten staan die in opdracht van klanten worden ontwikkeld.

 

Tooling werkt en denkt mee in het ontwerp van het product en vertaalt het ontwerp in een hoogwaardige spuitgietmatrijs voor het vervaardigen van state-of-the-art kunststof- en biologisch afbreekbare producten. Dit doen zij voor specifieke branchegerichte producten voor de farmacie, de retail en bouw- en installatiebedrijven.

 

In z’n algemeenheid maakt Tooling spuitgietmatrijsen voor consumentenartikelen, verpakkingen en promotieartikelen.

tooling-1.jpg

Contact | Dorette va Ravesteijn
Tooling International, IJsselmeerlaan 10, Weesp
www.toolinginternational.com | dorette@vanravesteijn.eu | 0621282133

Tooling is altijd op zoek naar innovatieve methoden om steeds zo duurzaam, flexibel en snel mogelijk te werken. Dat zie je ook terug in de smetteloze werkplaats die vol staat met indrukwekkende machines waardoor het proces volledig geautomatiseerd verloopt. Gespecialiseerde medewerkers begeleiden het hele proces en waarborgen de kwaliteit en duurzaamheid van de spuitgietmatrijs.

Het bedrijf is in handen van Johnny en Dorette van Ravesteijn. Johnny is de directeur van dit mooie bedrijf, Dorette ondersteunt als Office-Manager maar werkt daarnaast zelfstandig in haar bedrijf Jura Berlin waar zij ondernemers helpt bij het zakendoen in Duitstalige landen.

Word ook lid van de IVW.
Samen staan we sterker bij het behartigen van de belangen van het Weesper bedrijfsleven. 
POPPETJE.png
bottom of page