top of page

Terugblik

Ondernemerstheater 2022

Na 2 jaar was het eindelijk zover. Het Ondernemerstheater kon weer plaatsvinden. Waar de IVW voorheen samenwerkte met de Rabobank, de Bilbliotheek en de City of Wesopa, werd deze theateravond door de IVW ontwikkeld voor de Weesper ondernemers. Normaliter alleen bedoeld voor de leden, konden nu ook niet-leden deze avond bijwonen. 

Wij zijn er trots op dat opslag gigant AllSafe voor deze avond haar bijzondere studio beschikbaar heeft gesteld. Dat was al een theaterstuk op zich. Op de 4e etage heb je een groots uitzicht over het industriegebied van Weesp. Maar ook de Studio zelf is indrukwekkend, zowel qua grootte als qua inrichting.
 
De avond was een groot succes. Niet in de laatste plaats door het thema van deze avond.  4 Weesper ondernemers namen ons mee in het ontstaan van de Weesper industrie en de ontwikkeling van de bedrijventerreinen. Deze ondernemers draaien al lang mee in Weesp en hun ondernemingen nog veel langer. Sommige al 200 jaar. En dan heb je wel een verhaal te vertellen. Historie als entertainment. 

In de B2B van week 21 is uitgebreid stilgestaan bij deze avond. Lees het hier.

bekijk de foto's

bottom of page