top of page
Nieuwe bestuursleden IVW

Het doel van de IVW is om binnen het bestuur een goede afspiegeling te hebben van de grote diversiteit aan leden. We zijn dan ook zeer verheugd dat Mario van Dijkhuizen, Bouke Albrecht en Cees van Vliet bereid zijn om een bijdrage te leveren aan ons bestuur. Graag stellen we hen aan u voor.

Tijdens de tussentijdse Ledenvergadering van de IVW op donderdag 3 maart kunt u uw stem uitbrengen over het benoemden van de nieuwe bestuursleden.

Afbeelding1.jpg

Mario van Dijkhuizen

Ik ben Mario van Dijkhuizen. 52 jaar, getrouwd met Sophie en vader van 2 tienerdochters. Sinds 2006 ben ik voor mijzelf begonnen met een facilitair dienstverlenend bedrijf voor particulieren. Voor deze periode heb ik in mijn loopbaan veel ervaring opgedaan op het gebied van organiseren en sturing geven aan mens en organisatie. Ik ben 9 jaar operationeel manager geweest bij een detacheringsbureau binnen de financiële dienstverlening. Daarvoor ben werkzaam geweest bij grote financiële instellingen op het gebied van cashmanagement en implementatie-management. In mijn vrije tijd zorg ik graag voor het huis, de tuin, de boot, het erf en onze dieren.

Naast mijn betaalde werkzaamheden doe ik graag iets aan vrijwilligerswerk. De afgelopen 4 jaar was dat bij Schuld Hulp Maatje in Weesp. Leerzame en nuttige tijd bij een organisatie die het verschil kan maken voor mensen die onbedoeld in de financiële problemen driegen te komen of reeds zitten. Nu deze taak grotendeels naar Amsterdam gaat nav de fusie en ik wist dat er behoefte was aan bestuurlijke aanvulling binnen de IVW, heb ik mij aangemeld.

Ik zie deze rol als een mooie aanvulling op mijn kennis en ervaring en ik heb het idee dat er door de fusie veel behoefte gaat ontstaan bij de ondernemers van Weesp aan een goede infrastructuur die leidt tot een goede samenwerking met de Gemeente Amsterdam. Ik wil hier graag tijd in steken en daarnaast de zichtbaarheid van de IVW binnen de ondernemers van Weesp vergroten. Voor mij persoonlijk zal dit ook een stukje persoonlijke ontwikkeling brengen, en dat is iets wat ik net zo waardevol vindt als een leuke opdracht van de klant.

Ik zie jullie positieve stem op mij, als kandidaat bestuurslid, graag tegemoet.

 

Mario van Dijkhuizen |  06 - 54 68 84 02

Bouke Albrecht.jpg

Bouke Albrecht

Ik ben Bouke Albrecht, vader van 2 jongens en als sinds 2005 werkzaam op het bedrijventerrein in Weesp. In 2012 heb ik samen met Janton Stork het architectenbureau Stork & Albrecht opgericht dat sindsdien gevestigd is aan de Rijnkade 8b. 

Een groot deel van onze opdrachtgevers komen uit Weesp zowel particulier als zakelijk, waardoor ik in korte tijd zeer bekend ben geworden met de mooie stad Weesp. Op ons architectenbureau houd ik mij dagelijks bezig met het creëren van mooie bouwwerken, regelgeving, maar ook met de diverse ontwikkelingen van gebieden. 

Gezien de aanstaande fusie met Amsterdam is dit een interessant en belangrijk moment voor het Weesper bedrijfsleven. Op dit moment zijn er veel veranderingen gaande welke ik met veel belangstelling volg.

 

Ik wil graag onderdeel uitmaken van deze ontwikkeling en proberen dit verder in goede banen te leiden in samenwerking met de gemeente Amsterdam en op deze wijze Weesp nog beter op te kaart te zetten. 

Bouke Albrecht  |  0294-412743

ceesvanvliet.jpg

Cees van Vliet

Ik ben Cees van Vliet – ondernemer en een 'echte' Weesper geworden, als dat al zou kunnen. Mijn motto is “wonen, werken en recreëren in onze stad Weesp”.

De fusie met Amsterdam is bijna een feit en de gemeenteraad en het college hebben, op een haar na, de omgevingsvisie Weesp 2050 en het mobiliteitsplan Weesp 2021-2046 vastgesteld. Deze visie gaat als Weesper document mee in de omgevingsvisie van Amsterdam. 

Het is belangrijk voor het Weesper bedrijfsleven dat werkgelegenheid, duurzaamheid en een goede ruimtelijke ontwikkeling gegarandeerd blijft voor de komende decennia.

Er ligt een taak voor ons allen om deze belangrijke kenmerkende Weesper eigenschappen te bewaken en een vruchtbare samenwerking te bereiken met het bestuur van Amsterdam. Alleen samen zal dit goed werken.

Cees van Vliet  |  0294 450 570

bottom of page