top of page
ivw bijeenkomst 10-2.jpg

De IVW stelt voor
In 2021 verwelkomen wij nieuwe leden. Vind ze hieronder. 

Proworks Reclamegroep | reclame advies, ontwerp en realisatie

Voor alles wat een bedrijf nodig heeft voor doeltreffende communicatie is ProWorks de juiste partner. Of het nu gaat om het ontwerpen van het nieuwe logo, het leveren van stickers, visitekaartjes en briefpapier, de nieuwe website, gevelreclame of het bestickeren / wrappen van het wagenpark, Raymond Vonk en zijn team staan vol enthousiasme voor je klaar!

Bij ProWorks werken acht professionals. Ieder met zijn of haar eigen expertise op het benodigde vakgebied. Hierdoor kan de klant professioneel, snel en efficiënt bedient worden.

Inmiddels bestaat ProWorks in deze vorm bijna 2 jaar en heeft het bedrijf al mooie projecten uitgevoerd, o.a. voor Viks Vloeren, Cito Transport, Nienaber Makelaars, en VZIM Interim Management.

Raymond Vonk zwartwit.png

Contact | Raymond Vonk
ProWorks reclamegroep, Zuiderzeelaan 99  Weesp pwreclamegroep.nl | contact@pwreclamegroep.nl |

0294-700 200

Raymond heeft 18 jaar ervaring in de reclame en is geen onbekende in Weesp en van de IVW. Hij ziet de toegevoegde waarde van het lidmaatschap in de samenwerkingskracht op lokaal niveau. ‘Alle bedrijven in Weesp zouden lid moeten zijn, alleen al om formeel en informeel te kunnen netwerken’.

Nu nog gevestigd aan de Zuiderzeelaan op Industrieterrein Noord betrekt ProWorks over ongeveer een jaar een spiksplinternieuwe bedrijfsunit. Deze bevindt zich in het in aanbouw zijnde Weesper Poort op industrieterrein Nijverheidslaan.

Word ook lid van de IVW.
Samen staan we sterker bij het behartigen van de belangen van het Weesper bedrijfsleven. 
POPPETJE.png
bottom of page