top of page

Werkzaamheden gasnet op Bedrijventerrein Noord

 Liander is als netbeheerder verantwoordelijk voor het gasnet in Weesp. Eén van deze taken is het onderhouden en vernieuwen van deze gasnetten. Via dit blog informeren wij jullie over werkzaamheden aan de gasleidingen en wat dit eventueel voor jullie betekent.

 

Wanneer, wat en waar

Gedurende de periode van 20 mei tot eind november legt Liander nieuwe gasleidingen aan in de volgende straten; Bloemendalerweg, Pampuslaan, Ambachtstraat en Korte Stammerdijk. Dit doen ze door een sleuf te graven op verschillende plekken naast de weg. Ze proberen de overlast in de omgeving tot een minimum te beperken. De locatie van de werkzaamheden zijn weergegeven in de onderstaande afbeelding.

De werkzaamheden kunnen uitlopen in verband met onvoorziene omstandigheden.


Wanneer gaan we werken 

Waar gaan we werken

Fase 1:

20 mei 2024 – 7 juni 2024  

Bloemendalerweg

Fase 2:

10 juni 2024 – 6 september 2024   

Pampuslaan

Fase 3:

9 september – 11 oktober 2024

 Ambachtstraat

Fase 4:

14 oktober 2024 – 15 november 2024 

Korte Stammerdijk

Bekijk voor meer informatie de projectpagina op www.liander.nl/weesp


Wat merkt u ervan

Tijdens de werkzaamheden is het mogelijk dat uw straat of delen daarvan minder toegankelijk zijn. Dit communiceren we tijdig met borden. Het verkeer leiden we, wanneer nodig, om met bewegwijzering. Tevens is het zo dat u tijdelijk wordt afgesloten van het gas, deze onderbreking duurt ongeveer van 8:00 tot 15:00. De aannemer communiceert dit minimaal 3 dagen van tevoren met u. We zijn ons ervan bewust dat het vervelend is als uw straat slecht bereikbaar is. We doen er alles aan om de overlast zo veel mogelijk te beperken.

 

Wie voert de werkzaamheden uit?

Liander werkt samen met de aannemer Van Baarsen.

 

LET OP: Heeft u een grootverbruik gas aansluiting?

Liander mag alleen werken tot aan uw gasmeter, dat betekent in het geval van een grootverbruik aansluiting dat u de hulp van uw eigen installateur nodig heeft om uw gasvoorziening weer in bedrijf te stellen na de afsluiting hiervan. Neem contact op met uw eigen installateur voor het opnieuw in bedrijf stellen.


Vragen of opmerkingen           

Voor vragen kunt u contact opnemen met Sander Remmé, hij is te bereiken door te bellen met 088-542 6444 en mailen via sander.remme@alliander.com.Voor directe vragen tijdens de werkzaamheden kunt u contact op nemen met de uitvoerder Cees Rood, zijn nummer is 06-10446122.Werkzaamheden gasnet in uw buurt - 26 april 2024 26-4-2024 12_04
.pdf
Download PDF • 1.03MB

4 weergaven

Komentarze


bottom of page