top of page

Stageplek gezocht!

Graag vragen wij de aandacht voor een dringende oproep vanuit het Casparus College. De stageperiode voor de 3e jaars techniek leerlingen is deze week begonnen. Voor één van deze leerlingen zoeken ze met spoed een leerzame stage, op het gebied van elektro-/ en installatietechniek! Hoe fijn zou het zijn als één van onze leden het Casparus College én deze leerling kan helpen! Wij verwijzen graag naar de onderstaande tekst vanuit het Casparus College voor meer informatie.


Indien één van onze leden kan helpen verzoeken wij jullie om direct contact te zoeken met mevrouw Haas via dhaas@gfs.nl

 


 

 

Beste meneer/mevrouw, 

 

Aankomende periode zullen de 3e jaars techniek leerlingen van het Casparus College (VMBO basis/kader) uit Weesp weer op stage gaan om te ervaren wat het bedrijfsleven op het gebied van techniek nu eigenlijk inhoudt.

 

24 leerlingen hebben inmiddels een stageplek gevonden, waarvoor dank, maar voor 1 leerlingen ben ik nog op zoek naar een gepaste stageplek. De voorkeur gaat uit naar elektro- en/of installatietechniek. 

 

Het gaat om een periode van 4 weken die plaats moet vinden in de periode van maandag 8 april t/m vrijdag 17 mei. Hierin zit de meivakantie die 2 weken duurt, maar er kan natuurlijk ook voor gekozen worden om de meivakantie door te werken i.p.v. 2 weken tussendoor vrij.

 

Mijn vraag aan u is of u mee zou willen denken voor deze leerlingen of misschien heeft uw bedrijf wel een geschikte stageplek voor onze leerling.


Foto: Marieke van Veen

18 weergaven

Comentarios


bottom of page