top of page

SAMEN de netcongestie te lijf

Beste Ondernemers,


'In de file' op het stroomnet: ook in Weesp ontsnappen we niet aan netcongestie.


Maar als IVW zijn we druk doende om binnen het project Smart Energy Hub kaders op te zetten om die netcongestie zoveel mogelijk te voorkomen.


Verbruik accuraat in kaart

Wat we nodig hebben is een accuraat beeld van het stroomverbruik. Uit de vorige survey-ronde bleek dat het voor ondernemers veel werk is om deze gegevens eenvoudig boven water te krijgen. Daarom gaan we de Weesper ondernemers nu ontzorgen: vanuit het sponsorbudget schaft de IVW een programma aan om het werkelijke verbruik van de bedrijven nauwkeurig in kaart te brengen.


met machtiging

Dit programma geeft de mogelijkheid om, met een machtiging van de gebruiker, het verbruik in te zien. Zodra wij deze tool werkend hebben, vragen wij om de machtiging. Hoe meer machtigingen, hoe meer data. En hoe meer data, hoe betrouwbaarder we kunnen vaststellen wat de omvang van de netcongestie op de Weesper bedrijventerreinen kan worden. Dat stelt ons in staat om een zo goed mogelijke oplossing voor te stellen.

Dit alles wordt opgezet vanuit ons huidige project. De data wordt alleen voor dit project gebruikt.


Niet stilstaan

Als IVW-bestuur rekenen we op jullie medewerking, want wij willen wij er heel graag voor zorgen dat de economische ontwikkeling in Weesp niet stil komt te staan!  34 weergaven

Kommentare


bottom of page