top of page

Onderzoek mobiliteit Stichting Breikers

Zoals jullie al hebben kunnen lezen in de column én het nieuwsartikel in de B2B wordt er op korte termijn een onderzoek gestart door Stichting Breikers. Zij zijn vanuit de Metropoolregio Amsterdam en de gemeente aangesteld om bestaande bedrijventerreinen te helpen met het ontwikkelen van duurzame mobiliteit. Met deze ondersteuning hopen we een kader te kunnen neerzetten waarmee we wellicht ook de aanvragen voor intensiveren kunnen realiseren binnen de huidige bestemmingsplannen. 

 

Onze bestuursleden hebben inmiddels al informele gesprekken gevoerd met een aantal grote werkgevers binnen Weesp om input te verzamelen. Deze input is reeds verstrekt aan Breikers en deze groep zal als eerst benaderd worden om deel te nemen aan het onderzoek.

 

Wij doen daarom bij dezen alvast een vriendelijk verzoek om jullie medewerking. Via onze nieuwsbrief worden jullie uitgenodigd om deel te nemen. Natuurlijk hopen wij op een zo groot mogelijke respons! Het onderzoek zal maximaal een half uur tijd in beslag nemen.

 

Voor meer informatie en enige praktijkvoorbeelden verwijzen wij jullie graag naar de website van Breikers. Op de IVW website kunnen jullie de samenwerkingsovereenkomst inzien om beter beeld te krijgen bij de opdracht die verstrekt is aan Breikers.

 

We houden jullie op de hoogte!Breikers Cluster Samenwerkingsovereenkomst 2024 - IVW Bedrijventerrein Noord Weesp
.pdf
Download PDF • 595KB
15 weergaven

Commenti


bottom of page