top of page

Je ziet ons niet, maar we zorgen voor orde en netheid

Het parkmanagementteam: je ziet ze niet, maar ze zorgen voor orde en netheid! Met veel plezier houd ik mij al jaren bezig met het parkmanagement op Weesp-Noord. Mijn collega’s Joop Bos en Wim de Groot doen dit voor de Nijverheidslaan. Samen proberen wij ervoor te zorgen dat de terreinen netjes, toegankelijk en bereikbaar blijven. 


Schouw

Op 3 juli houden wij onze zomerschouw: een soort inspectieronde over onze industrieterreinen Noord en Nijverheidslaan. Dit doen wij samen met de politie en de brandweer, zodat zij ook weten wat er speelt. Zelf ken ik veel collega-ondernemers en het is prettig dat je makkelijk op iemand kan afstappen als je tijdens zo'n schouw iets signaleert. 


Minder rommel, wel nog pallets

Met resultaat! We zien steeds minder rommel en veel gevels en voortuinen zijn opgeknapt. Wel komen we soms nog stapels met pallets tegen op de stoep, die de GAD dan weer moet komen afvoeren. Wij vragen de ondernemers dan ook de (wegwerp)pallets zelf af te voeren en dus niet buiten te zetten in de hoop dat iemand ze meeneemt. Dit is een oproep aan eenieder die zich aangesproken voelt.Ons goede contact met de gemeente zorgt ervoor dat we acties kunnen ondernemen die ook opgevolgd worden. Zoals het project van de verzakte achterstraten. Het duurt misschien even, maar er zit beweging in en dat is positief voor eenieder. De aanleg van elektriciteitskabels op Noord gaat zonder grote problemen, mede dankzij de permanente inzet van verkeersregelaars. Wij hopen dat het vervangen van de gasleidingen net zo voorspoedig zal gaan.


Nijverheidslaan, prachtig!

Na jaren van voorbereidingen en overleg met ondernemers is er nu eindelijk gestart met de wegen op de Nijverheidslaan. Hoewel dit voor de nodige (tijdelijke) overlast zorgt, zien we een prachtige nieuwe infrastructuur ontstaan met extra parkeerplekken rond de Karwei en GAD.Dit najaar staat een aantal thema's op de agenda, zoals het vormen van een collectief om afval op te halen. Verder vestigen wij extra aandacht op het strategisch plaatsen van led-verlichting op de gevels om overlast en criminaliteit tegen te gaan. Dit alles heeft er de afgelopen jaar aan bijgedragen dat er geen grote branden of andere incidenten zijn geweest. Als parkmanagementteam blijven wij alert en maken wij ons sterk om samen met de ondernemers te zorgen voor een schoon en veilig gebied.


Namens alle teamleden, vertegenwoordigers Nijverheidslaan, brandweer, politie, ATN beveiliging, gemeente Amsterdam en IVW wensen wij jullie een fijne zomer toe.

14 weergaven

Comments


bottom of page