top of page

Dit gaat 2024 ons brengen


Als IVW-bestuur kijken wij terug op een actief en inspannend 2023, een voorbode voor 2024! 


  • We hebben onze contacten en samenwerking met de leden van de bestuurscommissie Weesp en daarmee indirect het gemeentebestuur van Amsterdam, weten te intensiveren.

  • We hebben een geweldig project kunnen starten om Weesper bedrijventerreinen te verduurzamen.

  • We hebben onze bijdrage kunnen delen op het gebied van mobiliteit. Tuurlijk, het is nog een lange ambtelijk weg, maar we worden gehoord!

  • We zijn van belang binnen de Metropoolregio Amsterdam: ook binnen deze organisatie voor groot-Amsterdam wordt de IVW serieus genomen.Dat betekent wel dat we voor 2024 wederom aan de bak mogen om de ondernemers van Weesp te vertegenwoordigen. Onze opdracht: bouw voor, door en met de Weesper ondernemers een krachtig collectief dat bijdraagt aan de economische groei van dit stadsgebied!Onze maandelijks overleggen met het dagelijks bestuur van de bestuurscommissie Weesp-Driemond leiden tot wederzijdse oplossingen en acties. Iets waar wij als bestuur heel tevreden mee zijn. We leveren een bijdrage in de gewenste ontwikkelingen van de bedrijventerreinen en we geven gevraagd en ongevraagd onze visie, namens onze leden, over uiteenlopende zaken.


Energietransitie

Als IVW hebben hebben we ook laten zien dat we cruciale informatie omtrent de energietransitie snel kunnen delen naar alle belanghebbenden. Toen via onze projectpartner Gooi op Groen duidelijk werd dat ook Weesp te maken krijgt met netcongestie, hadden wij binnen twee weken een bijeenkomst georganiseerd waar meer dan 80 geïnteresseerden op af zijn gekomen! Echt hulde aan ons bestuur en onze projectpartners in deze energietransitie, want het vergt serieus tijd om dit 'even' te organiseren. En dat alles op vrijwillige basis…


Nijverheidslaan

Over de herinrichting Nijverheidslaan kunnen we melden dat de bijeenkomst met de betrokken bedrijven, aannemers en de gemeente een positieve stemming laat zien. Het wordt in 2024 een uitdaging wat betreft bereikbaarheid op drie momenten in het project, maar er is consensus over hoe dit moet gaan verlopen.


Als IVW-bestuur zullen wij ons in 2024 wederom maximaal inspannen voor een goede belangenbehartiging voor het economisch klimaat in Weesp.

5 weergaven

Comments


bottom of page