top of page

AI ...

Dankzij de uitleg en praktijkgerichte voorbeelden van Dave Nelissen en Floris Regouin tijdens de workskop AI voor IVW-leden, begin mei, weten we wat AI in commercieel opzicht voor je bedrijf kan betekenen. Wellicht hadden hier meer ondernemers bij willen zijn en het goede nieuws is dat de heren op 11 juli nogmaals deze workshop gaan houden. Kijk op onze website ivw-weesp.nl hoe je daar met een riante korting naartoe kan.

O ja: het plaatje hieronder is gemaakt door AI.

... en de rest


Onze overleggen met de gemeente zijn er op regelmatige basis, maar de opvolging aan de zijde van de gemeente lijkt wat vertraagd. Je merkt dat er veel geschoven wordt binnen het projectteam in Amsterdam. Daarnaast heeft men de handen vol aan infrastructurele projecten in en rond Weespersluis. 


Onderzoek mobiliteit

Breikers, gespecialiseerd in mobiliteitsadvies voor het bedrijfsleven, gaat ons helpen met de verduurzaming en ontwikkeling van mobiliteit voor Noord. Wij benaderen een aantal grote werkgevers voor nadere informatie, maar input van alle ondernemers in Weesp is welkom om een goed kader op te stellen. Meedoen of meer weten? Mail naar info@ivw-weesp.nl.


Het Domijn

Samen met gebiedsmakelaar Elles le Maitre zijn we bij de ledenvergadering van Het Domein geweest. Als IVW en gemeente hebben we uitgelegd wat ons bezig houdt op de bedrijventerreinen. Het Domein is tenslotte onderdeel van Noord en het leek alle partijen nuttig om de samenwerking weer op te zoeken. Zeker op het gebied van duurzaamheid en ruimtelijke ontwikkeling. Het Domein bewandelt hierin al jaren zijn eigen pad, maar we zien wel degelijk mogelijkheden om samen te werken.


Ondermijning bedrijventerreinen

Tot slot: de presentatie over het thema 'Ondermijning bedrijventerreinen' komt op een later moment. Het idee was om dit te combineren met de ALV van 19 juni, maar het is beter hier een aparte bijeenkomst voor te organiseren. Daarover natuurlijk later meer via de nieuwsbrief en onze website.
13 weergaven

Kommentare


bottom of page