top of page

IVW leden

In de afgelopen jaren hebben wij om verschillende redenen leden zien vertrekken. Toch heeft de IVW een trouw ledenbestand en zien wij dat nieuwe leden zich aanmelden.
 

Kijk op deze pagina naar nieuwe leden in de afgelopen jaren en kom met ze in contact!


EVEN VOORSTELLEN

De IVW kan niet bestaan zonder haar leden. Daarom verwelkomen wij elk nieuw lid persoonlijk en horen wij graag wat wij kunnen betekenen voor jou als ondernemer. 

Kijk hier naar de nieuwe leden per 2021. Wij stellen ze graag voor!

Favicon max_Tekengebied 1.jpg

De HWM-groep bestaat uit drie bedrijven die gespecialiseerd zijn in verlichting, audio en beeldmateriaal. HWM levert personeel en apparatuur voor producties variërend van tien tot duizenden gasten.

 

Wij zijn een internationaal bedrijf, met 60% van onze klanten buiten Nederland. Wij produceren bedrijfsfilm, decors, (breed) schermachtergrondafbeeldingen, logo’s en complete presentaties in PowerPoint, Keynote of Prezi, altijd hoogwaardig, opvallend en gepersonaliseerd op maat.


HWM maakt een succesvolle ervaring van uw evenement, vanaf de tekentafel tot ontwerp tot professionele uitvoering. Verder regelen wij: locatiescouting, accommodatie, F&B, budgettering, full-service leveranciersbeheer en teamnetwerkevenementen. 

HWM B.V. TV & Events
hwm.jpg

Contact
Ruud van Pol | 06-33039746 | ruud@hwm.me

Guy Pieete | 06-51219656 | guy@hwm.me
www.hwm.me |

In Memoriam Uitvaarten
Houtzager.jpg

Contact
Monique Houtzager | 06-23309339
info@inmemoriamuitvaarten.nl

www.inmemoriamuitvaarten.nl

In 2019 ben ik – Monique Houtzager – gestart met In Memoriam Uitvaarten. Een goed afscheid is een afscheid dat past bij het leven van de overledene, maar óók bij diens nabestaanden, want zij moeten verder.

 

Daarom zoek ik altijd samen met de nabestaanden naar een passende invulling van het afscheid. Een invulling – van een passie, sfeer, muziek tot bijvoorbeeld een thema of kleur – die recht doet aan de overledene en waar de nabestaanden zich goed bij voelen.

 

Soms is het groots en soms zit het juist in kleine dingen. Wensen worden 100% op maat ingevuld zonder tijdsdruk en tegen transparante kosten. Geen beslissingen in één dag, er is tijd en ruimte om zorgvuldig en weloverwogen de juiste keuzes te maken. Zodat het een afscheid wordt dat ook écht past bij uw overleden dierbare en bij u als nabestaande. Daar zet ik mij voor in met hart en ziel. Want afscheid nemen kun je maar één keer goed doen.

 

Privacy Based

U weet als ondernemers wel ongeveer wat er voor nodig is om aan de AVG te voldoen. Belangrijk is te weten dat privacy niet een éénmalig project is maar dat het een wezenlijk onderdeel uitmaakt van de manier waarop u werkt met gegevens van klanten, leveranciers en medewerkers. Privacyafspraken moeten dus operationeel worden gemaakt. En dat is precies het unieke aanbod van PrivacyBased: de AVG gebruiken als tool voor meer winst en klantloyaliteit.


PrivacyBased biedt privacy diensten aan die zijn afgestemd op uw bedrijf. U laat alle zorgen over privacy aan ons over. Of u nog weinig hebt gedaan, of u zich afvraagt of u voldoende hebt gedaan, of u operationele privacyvragen wilt stellen aan specialisten of u wilt gewoon meer omzet en winst halen uit uw bestaande gegevens, PrivacyBased helpt uw bedrijf een stap verder met support die aansluit op bedrijfsprocessen. Ook bieden wij een functionaris gegevensbescherming op afroep.

privacy based.jpg

Contact
Hans Leemans | 06 25328999

hans.leemans@privacybased.com

www.privacybased.com

mRO | Maatschap voor Ruimtelijke Ordening
mro veldhuisen.jpg

Contact

Han van Veldhuisen | 06-24412675
h.vanveldhuisen@mro.nl

www.mro.nl 

 

“Samen”werken aan de inrichting van onze schaarse ruimte, in samenspraak met bewoners en bestuurders”. Dat is het centrale thema van ons werk.


mRO bv is al meer dan 25 jaar een goed draaiend stedenbouwkundig adviesbureau. Wij richten onze werkzaamheden op alle facetten van de ruimtelijke ordening zoals | het maken van bestemmingsplannen en ruimtelijke onderbouwingen | ontwerpen van verkavelings- en inrichtingsplannen | opstellen van beeldkwaliteitsplannen en welstandsnota’s | haalbaarheidsstudies | stedenbouwkundige- en structuurvisies vervaardigen | gemeenten ondersteunen in hun ruimtelijk ordeningsbeleid | inspraak en samenspraak organiseren en begeleiden, burgerparticipatie verzorgen | adviseren over ruimtelijke ordening (visie, beleid, toetsing procedures en vergunningen) | begeleiden wij planologische projecten | voeren van bezwaar- en beroepsprocedures bij de rechter.

Converseon Online Marketing

Converseon is een online marketingbureau opgericht in 2018 en ontzorgt organisaties volledig met online marketing.

 

Het is hun drijfveer om opdrachtgevers winstgevend te laten zijn door online marketing campagnes te voeren. Data-gedreven met oog voor resultaat. Of het nu gaat om SEO, SEA, Social media of een nieuwe website. Converseon zorgt voor conversie met hun bewezen methode: A.S.A.P. | Analyse, Strategie, Actieplan, Plan uitvoeren.

converseon.jpg

Contact

Arjen de Groot en Daan Boekhoorn | 06-50300003

info@converseon.nl

www.converseon.nl

Tetterode Natuursteen
tetterode.jpg

Contact
Kenrick Dussel | 06-50678938

info@tetterode.net

www.tetterode.net 

Tetterode Natuursteen in Weesp is gespecialiseerd in het verwerken van natuursteen, biedt maatwerk, is servicegericht en adviseert graag over de vele mogelijkheden van diverse soorten natuursteen waaronder graniet, marmer, leisteen, kwartsiet of hardsteen. Buiten de reguliere natuursteensoorten, afmetingen en toepassingen zijn er ook exclusievere materialen en mogelijkheden. 

 

Tetterode Natuursteen richt zich op zowel de binnenkant als de buitenkant van een woning en is specialist op het gebied van grafwerk. Door de jarenlange ervaring hebben wij ons bewezen als een betrouwbare natuursteenspecialist. Wij beschikken over een eigen steenhouwerij en een overzichtelijke showroom en het is mogelijk mee te gaan naar de steengroeve om daar een steen uit te zoeken. 

Kerklingh TV

Van bedrijfsfilm, social videocontent tot televisieproducties; Als zelfregisserend cameraman heeft Jeroen Kerklingh de afgelopen 20 jaar op het gebied van videoproducties van alles gemaakt en meegemaakt.

 

Hij begon bij SBS als graphics operator en na een opleiding Multimedia Vormgeving verder gegaan in de journalistiek. Hij werkte onder andere voor Hart van Nederland, RTL-Nieuws en RTV Utrecht.  Zijn volgende stap was itemregisseur en zelfregisserend cameraman voor diverse televisieprogramma’s o.a. Brugklas, Married At First Sight, Puberruil, Rambam, Trauma Centrum en nog veel meer. De afgelopen jaren maakt hij ook bedrijfsfilms en online-videos.

 

Jeroen beschikt over een uitgebreid netwerk in de televisie- en creative wereld. Hierdoor vindt hij altijd een passende oplossing en de beste mensen voor de klus.

kerklingh.jpg

Contact


Jeroen Kerklingh | 06-51688775
jeroen@kerklinghtv.nl

www.kerklinghtv.nl 

Fort Evenementen

Contact

Patricia Lammers | 06 54348668
info@plofhuis3.nl

www.plofhuis3.nl 

Plofhuis 3 is een initiatief van Robert-Jan Nederbragt en zijn partner Patricia. Dit evenementenbureau is gevestigd in Plofhuisje nummer 3 op fort Uitermeer en maakt onderdeel uit van het concept Fort Evenementen.

 

Naast de ontwikkeling van de plofhuisjes is Fort Uitermeer grotendeel in ere hersteld en ook paviljoen Uitermeer is weer opgebouwd nadat het door brand was verwoest.

 

Al met al een mooie en groene evenementenlocatie voor teambuilding, vergaderingen, bedrijfsuitjes alsook familie-uitjes en kinderfeestjes.

Van der Vliet Maritiem

Ad van der Vliet heeft meer dan 40 jaar wereldwijde ervaring in het kopen en verkopen van Nederlandse kwaliteitsjachten van 18-50 meter.

 

Ad begon zijn bedrijf (als echte Weesper) in Weesp, verhuisde in 1979 naar Muiden en is sinds enige tijd weer terug in Weesp.

 

Het familiebedrijf biedt zowel expertise als toewijding. Door een uitgebreid netwerk – dat in al die jaren is opgebouwd – kunnen zij snel de juiste koper of verkoper vinden en een wereldwijde service aanbieden.
 

van der vliet.jpg

Contact

Ad van der Vliet | 06-51830264
office@vandervliet.com

www.yachts.nl 

META Magazijnsystemen Benelux BV

In Weesp is de Nederlandse vestiging van het Duitse META-Regalbau gevestigd aan Pampuslaan 112. META staat onder leiding van de Weesper Gerard Kiela en is een onafhankelijke organisatie met meer dan 20 jaar ervaring in het opzetten van logistiek verantwoorde magazijn lay-outs, rekening houdend met huidige en toekomstige beschikbare middelen.

 

Het biedt efficiënte en flexibele oplossingen, van “standalone” kasten tot complexe hoogbouw voor industriële toepassingen.


Ook leveren zij professioneel advies met moderne visualisatie, optimalisatie van de layout van een magazijn, inkoop van oude stellingen, demontage en montage.

Contact

Contact Gerard Kiela | +31 (0) 294-269982

gkiela@meta-online.com

meta-online.com/nl 

Karwei Weesp

De Weesper bouwmarkt is al jaren het adres voor het onderhouden en verfraaien van woning en tuin. Er is een grote keuze aan gereedschappen en bouwmaterialen en specialist in verf, vloeren, raamdecoratie, verlichting, behang, tuinmeubelen en nog veel meer. Bovendien zijn er allerlei trendy artikelen voor binnen en buiten.

Deze Karwei is 7 dagen per week geopend.

Contact

www.karwei.nl/vestigingen/weesp-

WEESP 

0294 430 864

karwei.jpg
De Bruyn Watersportservice
de bruyn watersport.jpg

Contact

Marco de Bruijn | 06-51988059
marco@debruynwatersportservice.nl

www.bruynwatersport.nl | |

Contact

Marco de Bruijn | 06-51988059
marco@debruynwatersportservice.nl

www.bruynwatersport.nl | |

Contact

Marco de Bruijn | 06-51988059
marco@debruynwatersportservice.nl

www.bruynwatersport.nl | |

Marco de Bruijn is met zijn bedrijf ‘de Bruyn watersportservice’ al jaren het bedrijf in Weesp voor booteigenaren. Van het stallen van boten tot het leveren, onderhouden en het repareren van de complete scheepstechnische installatie.

 

En dan is er ook nog een zeer volledig uitgeruste winkel. Met een duidelijke indeling en goed gedocumenteerde informatie waardoor je snel vindt waarnaar je op zoek bent. Er zijn veel speciale onderdelen standaard in voorraad. Wat er niet is wordt besteld.


Kortom, de Bruyn Watersportservice is uw loods in scheepstechniek en heeft voor elk scheepstechnisch probleem een passende oplossing.

Vixx

Al je (geld)zaken goed voor elkaar met Vixx. Vixx is persoonlijk en doortastend……jouw persoonlijke zaakwaarnemer die handelt in jouw belang.

 

De onafhankelijke adviseurs kijken naar de beste oplossing voor jouw situatie. Geen dealtjes of contracten. Niet met de bank, hypotheekverstrekker of verzekeringsmaatschappij. Om dichtbij de klant te staan is Vixx Weesp gevestigd in de winkelstraat van Weesp, de Slijkstraat.

Contact

Melvin Brouwer | 06-53890016
brouwer@vixx.nl

www.vixx.nl | |

vixx.jpg

Contact

Marco de Bruijn | 06-51988059
marco@debruynwatersportservice.nl

www.bruynwatersport.nl | |

Café-restaurant de Eendracht
de eendracht.jpg

Contact
Damy Schuhmacher | 0637448804
damy@deeendracht-weesp.nl

www.deeendracht-weesp.nl

Manager Damy Schuhmacher en zijn team heten je graag welkom in het mooi ingerichte café-restaurant de Eendracht, gevestigd In het voormalige ABN-AMRO pand in het centrum van Weesp.

 

Je kunt hier wat drinken, een krantje lezen, lunchen met een collega, borrelen met vrienden, samenkomen met je club- of buurtgenoten, dineren met vrienden of familie. Het kan er allemaal van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat.


Het interieur is ruim, licht en met veel natuurlijke materialen zoals steen en hout. Zowel grote als kleine gezelschappen kunnen hier een passende plek vinden om elkaar te ontmoeten. De Eendracht is ook goed ingesteld op (kleine) kinderen. 

Green Energy Company

Titia Boonstra is Projectleider van Green Energy Company, een snel groeiend bedrijf gericht op het opwekken van duurzame energie.

 

Green Energy adviseert, installeert, onderhoudt en inspecteert o.a. andere zonnepanelensystemen, zonneboilers en warmtepompen. Ook leggen zij sedumdaken aan, een extra duurzame oplossing. Sedum verlengt de levensduur van het dak, isoleert de woning en levert een hogere opbrengst van de zonnepanelen op.

 

Het goed onderhouden van zonnestroomsystemen is belangrijk. Daarom biedt Green Energy onderhoudscontracten aan voor zowel de panelen als het sedum. Zowel voor de particuliere markt, als voor VVE’s, woningcorporaties, agrariërs en bedrijven.

green energy.jpg

Contact
Titia Boonstra | 088 – 999 1000

www.greenenergycompany.nl info@greenenergycompany.nl

Patisserie & Chocolaterie Boom
boom patisserie.jpg

Patisserie Boom is alweer enkele jaren gevestigd in Weesp en nu al een begrip. Deze prachtige winkel vol heerlijkheden wordt gerund door Wim Boom.

 

Naast veel lekkers verkopen zij mooie en luxe relatiegeschenken die verband hebben met onze mooie stad Weesp. Het gaat om producten waar Van Houten cacao in is verwerkt en eigen producten exclusief uit Weesp zoals het vergeten Weesperkoekje van Van Houten.

Contact
Willem Boom | 0294 745 020
info@patisserieboom.nl

www.patisserieboom.nl

Golfbaan Weesp

Nadat de vorige eigenaar plotseling was vertrokken en de golfbaan daardoor enige tijd gesloten is geweest, hebben Gerhard van Galen en Friso Verhoeve de golfbaan gekocht en nieuw leven ingeblazen.

 

De golfbaan is prachtig gelegen aan de rand van Weesp en goed bereikbaar vanuit Amsterdam. Met 18 uitdagende holes, een uitstekend restaurant, voldoende parkeerplaatsen en regelmatige interessante acties is Golfbaan Weesp de moeite van het bezoeken waard. De prachtige locatie is ook geschikt als feest of vergaderlocatie.


 

gerhard golfbaan.jpg

Contact
Contact Gerhard van Galen | 06-51811467 

gerhard@golfweesp.nl

www.golfweesp.nl

bottom of page