mp melding ruimte 2.jpg
Meldingen openbare Ruimte via SIA


Zakelijke meldingen van kapotte zaken in de openbare ruimte en overlast worden gedaan via het ‘Signalen Informatievoorziening Amsterdam (SIA). Een vernieuwing van de voorziening waarmee je (anoniem) meldingen kunt doen aan de gemeente. De melding komt binnen bij de Amsterdamse afdelingen die verantwoordelijk zijn voor het behandelen van meldingen openbare ruimte.

Er is een speciaal registratieonderdeel ingericht voor Weesp. Na een melding volgt een bevestiging per mail. Zowel telefonische als online meldingen gaan in een centraal systeem, wat een goede, snelle en efficiënte behandeling van meldingen mogelijk maakt.

 

Een online melding gaat via de volgende link: 


Lukt het niet om online een melding te doen?
Bel het informatienummer, op werkdagen
van 08.00 tot 18.00 uur:   14 020

 

 

SIA Servicebelofte


Als je als melder je e-mailadres opgeeft ontvang je een bevestiging met de verwachte afhandeltermijn: de servicebelofte. Ook van de afhandeling van de melding ontvangt de melder dan een bericht. In het afhandelbericht wordt de melder gevraagd om aan te geven of hij tevreden is over de afhandeling van de melding.

De mate waarin het lukt om de servicebelofte te realiseren wordt gemonitord. De tevredenheid van melders wordt continu gemeten. De resultaten worden besproken in het parkmanagement en zal beschikbaar gemaakt worden op de website KVO-weesp.nl.

mp inbraak.jpg