top of page
ivw bijeenkomst 10-2.jpg

De IVW stelt voor
In 2021 verwelkomen wij nieuwe leden. Vind ze hieronder. 

Madoo | Professionele wordpress website/webshop bouwer

Dit jonge bedrijf is alweer enige jaren in Weesp gevestigd. Vanuit Muiderberg (de woonplaats van beide eigenaren) zijn zij enkele jaren geleden via Naarden terechtgekomen in Weesp. En dat bevalt goed. Vanuit het lichte en gezellige kantoor in het verzamelpand aan de IJsselmeerlaan 2, zijn Danny en Amanda met hun team hard aan het werk om mooie sites te bouwen voor hun klanten.

Danny en Amanda Timmer zijn zowel zakelijk als privé elkaars partner. Danny is 13 jaar geleden gestart zoals vele jonge ondernemers tegenwoordig starten. Tijdens zijn afstudeeropdracht kreeg hij de mogelijkheid om voor zichzelf te beginnen en gedeeltelijk in dienst een e-commerce bedrijf te beginnen.

Madoo bouwt Wordpress websites en webshops en richt zich op de kleine ondernemer en het MKB. Deze websites/hops zijn niet alleen mooi en functioneel maar ook gebruikersvriendelijk en derhalve zo gemaakt dat je als bedrijf zelf de informatie op de site kan aanpassen.

Madoo.jpg

Contact
Amanda Timmer | 06-13942007

amanda@madoo.nl

www.madoo.nl

In 2017 is Madoo omgezet naar een gezamenlijk bedrijf. Hoewel Amanda al vanaf de start van Madoo betrokken is geweest is zij nu de drijvende (commerciële) kracht. Danny houdt zich voornamelijk bezig met de technische kant van het bouwen van websites en hun 2 werknemers met het design. Madoo werkt graag lokaal en heeft ook in Weesp een grote groep klanten zoals de City of Wesopa, Funk it Up! Eventstyling, Kosprosign en Bos Kraanverhuur.


Madoo en de IVW

De doelgroep van Madoo is goed vertegenwoordigd in Weesp en omgeving en komt hiermee tegemoet aan de wens om zoveel mogelijk lokaal en regionaal te werken. Via het lidmaatschap van de IVW hoopt Madoo hun netwerk uit te breiden en naamsbekendheid te vergroten. Ook is het fijn als zij in contact komen met mogelijke samenwerkingspartners. Zo hebben zij regelmatig behoefte aan fotografen, tekstschrijver en andere complementaire diensten.

Madoo ziet het lidmaatschap als een stukje investering in de toekomst. Hoewel het momenteel nog niet mogelijk is om fysiek te kunnen netwerken, kan er wel contact gezocht worden met de leden van de IVW. Het ledenbestand is groot en biedt goede potentieel voor verdere uitbreiding van hun klantenbestand aldus Amanda.

 

Over Weesp

Weesp is een prettige vestigingsplaats voor ons bedrijf. Wij maken veel gebruik van stagiaires. De bereikbaarheid van Weesp voor studenten is prima. Er mag alleen wel een bus komen op het industrieterrein. Ik was heel verbaasd destijds te horen dat er geen enkel vervoer is van het station naar het industrieterrein waar zoveel mensen werken.

Word ook lid van de IVW.
Samen staan we sterker bij het behartigen van de belangen van het Weesper bedrijfsleven. 
POPPETJE.png
bottom of page