top of page

do 19 mei

|

AllSafe [AllSafe Studio]

IVW Ondernemerstheater 2022

Traditiegetrouw organiseert de IVW het ondernemerstheater. Het thema: van oud naar nieuw. We zien het ontstaan van de Weesper industrie en de ontwikkeling van de bedrijventerreinen, verteld door ondernemers waarvan hun bedrijf al meer dan 80 jaar gevestigd is in Weesp. Historie als entertainment.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
IVW Ondernemerstheater 2022
IVW Ondernemerstheater 2022

Tijd en locatie

19 mei 2022, 19:00 – 21:30

AllSafe [AllSafe Studio], Chocoladeweg 6, 1381 DA Weesp, Nederland

Over het evenement

Weesp is nu Amsterdam en dat zal veranderingen met zich meebrengen. Wat niet verandert zijn de Weesper ondernemers, veelal gevestigd op de 2 belangrijkste industrieterreinen: Noord en de Nijverheidslaan. Hier zijn verschillende ondernemingen al meer dan 80 jaar en zelfs tot 200 jaar gevestigd. Deze avond staat in het teken van deze ondernemers. 

Hoor hun verhalen, de groei van hun bedrijf en de groei van Weesp. Historie als entertainment. Daar zorgt onze moderator Andre Verheul voor. Begeleid door mooie beelden van hoe het was. 

In een tafelgesprek luiden wij het nieuwe ondernemerstijdperk in door de kennismaking met de Amsterdamse bestuurders en de voorzitter van de bestuurscommissie. Zij maken het (dagelijks) beleid, coordineren gemeentelijke zaken en helpen het bedrijfsleven bij actuele vragen of verzoeken. 

Een unieke avond met unieke mensen door en voor ondernemers. Aangeboden door bedrijvenvereniging IVW.

Planning


  • 30 minuten

    Inloop | ontvangst


  • 1 uur 30 minuten

    Programma: Historie en glorie van het Weesper Ondernemerschap

Nog 1 item beschikbaar

Deel dit evenement

bottom of page