top of page

do 28 sep

|

Schildersbedrijf Pover

IVW-BusinessBorrel bij Schildersbedrijf Pover

Deze keer zijn we te gast voor een Businessborrel bij Schildersbedrijf Pover. Het thema is: witte daken op bedrijventerreinen waarmee energiereductie kan worden gerealiseerd

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
IVW-BusinessBorrel bij Schildersbedrijf Pover
IVW-BusinessBorrel bij Schildersbedrijf Pover

Tijd en locatie

28 sep 2023, 16:30 – 19:30

Schildersbedrijf Pover, Noord, Pampuslaan 104, 1382 JR Weesp, Nederland

Over het evenement

Graag nodigen we jullie mede namens Schildersbedrijf Pover uit voor een informele bedrijfsborrel met een hapje en een drankje aan de Pampuslaan 104.

Deze bijeenkomst belooft zeer interessant te worden; tijdens de gebruikelijke netwerkborrel zal Nunzio Calia een speciale witte dakcoating voor bitumen daken presenteren. In de afgelopen maanden is deze coating uitgebreid getest en zijn er metingen verricht om de energie- en warmtereductie die het kan realiseren, in kaart te brengen. Bovendien kan de coating de levensduur van een bestaand bitumen dak met wel 10 jaar verlengen!

In een tijd waar energiereductie en kostenbesparing centraal staan, is dit een uiterst actueel en relevant thema.

Een deel van het pand is reeds voorzien van deze innovatieve witte coating, terwijl het andere deel nog het traditionele zwarte bitumen toont. Tijdens de borrel krijgt u de unieke kans om het contrast zelf te aanschouwen; de hoogwerker staat voor u klaar om u mee te nemen voor een kijkje op het dak!

Details:

Datum: 28 september

Inlooptijd: Vanaf 16.30 uur (het programma start om 17.00 uur)

Locatie: Pampuslaan 104

Graag tot dan! Meld je hier aan.

Deel dit evenement

bottom of page