top of page
ivw bijeenkomst 10-2.jpg

De IVW stelt voor
In 2021 verwelkomen wij nieuwe leden. Vind ze hieronder. 

De Vecht projecten | Weesper interieurbouwer 

Een echte Weesper. Zo kun je Richard Birkhoff wel noemen. Geboren en getogen in Weesp woont en werkt Richard aan de Vecht, in een prachtig pand op de Utrechtseweg. Van jongs af aan is Richard werkzaam in de interieurbouw.
Begonnen bij Horstermeer Interieuren als meubelmaker/ interieurbouwer voor vooral de horeca,  maar ook voor particulieren in het hoge segment.
Na een omscholingstraject heeft hij zich bekwaamd in het calculeren en werkvoorbereiding van complexe interieurbouwprojecten.

In de jaren die volgden heeft hij diverse rollen vervuld. Van interieurbouwer tot werkvoorbereider/calculator, projectleider naar senior projectleider. Zijn laatste job was senior Projectleider bij E.S.T.I.D.A. Interieur Design & Concept development uit Amsterdam. Daar was Richard verantwoordelijk voor de horeca turn-key interieurbouw. Was, want door Corona is het aantal projecten dermate teruggelopen dat hij niet langer kon aanblijven.

Als volleerd interieurbouwer is Richard in 2020 een eenmansbedrijf gestart. Hoe kan het ook anders, ,,De Vecht Projecten’’ is het adres voor al het maatwerk interieur voor zowel de horeca, winkels als particulier. Richard is ook inzetbaar als projectmanager voor uiteenlopende bouw en afbouwprojecten. Hij doet feitelijk alles wat nodig is om een (af)bouwproject van het begin tot het einde goed te laten verlopen. Ontzorgen heet dat. En dat kan hij goed met 30 jaar ervaring.

de vecht projecten.jpg
IMG_0214.JPG

Contact

Richard Birkhoff | 06-57671243

info@devecht-projecten.nl

www.devecht-projecten.nl

'Stel een klant wil iets maar weten niet waar ze het moeten zoeken of vinden. Ik ga op onderzoek uit en regel het voor ze. Zo heb ik recentelijk een woning voorzien van airco's en een ander huis van nieuwe kozijen. Ik regel alles en ben dan hoofdaannemer.  Verder heb ik een tweetal grachtenpanden in technisch beheer aan de Keizersgracht te Amsterdam en is Theater Rotterdam een grote klant waarvoor ik de totaal realisatie doe van de nieuwe kantoren / kleedkamers- en conference rooms. Zelf steek ik ook wel eens de handen fysiek uit de mouwen en dat blijft ook leuk'. 

 

Het voortraject is belangrijk. Meedenken met ontwerp, inmeten, adviseren omtrent kleuren en stijl, en natuurlijk de calculatie. Essentieel om niet geconfronteerd te worden met ‘meerwerk’ dat ook meer kosten betekent. Hij weet zich omringd door een kwalitatief hoogstaand netwerk van ‘bouwers/onderaannemers’ in alle segmenten. Zo werkt hij ook het liefst met partijen van uit Weesp en omgeving.​​

Waarom lid van de IVW

In beginsel wil hij zich graag aansluiten bij een ondernemersclub in Weesp en zien wat dit hem brengt. Dat er opdrachten uit komen zou heel fijn zijn. Hij wil dan ook graag met potentiele klanten in gesprek. Orienterend en vrijblijvend.
Daarnaast hoopt hij in contact te komen met bedrijven in Weesp waarmee hij kan samenwerken. Want een goed netwerk is essentieel. Daarom zal hij de IVW bijeenkomsten zeker gaan bezoeken, als het weer mag....

Word ook lid van de IVW.
Samen staan we sterker bij het behartigen van de belangen van het Weesper bedrijfsleven. 
POPPETJE.png
 VERBINDEN. 
 BEHARTIGEN. 
 ORGANISEREN. 
 ONDERNEMERSVERENIGING WEESP | IVW 
bottom of page