Het is tijd om elkaar weer te ontmoeten

Bijgewerkt op: aug 25

Wij missen het contact met onze leden en Weesper ondernemers. Gelukkig zijn bijeenkomsten tot 100 personen toegestaan. Dat komt mooi uit voor de jaarlijkse ledenvergadering en netwerkborrel, dit jaar op dinsdag 14 september. Wij nodigen onze leden en Weesper ondernemers uit aanwezig te zijn bij de eerste fysieke bijeenkomst in 2021.


Deze bijeenkomst is meer dan alleen vergaderen. Na de Algemene Ledenvergadering is er vanaf 17.00 uur een gezellige borrel met hapjes. Deze borrel is niet alleen voor de leden maar voor alle ondernemers in Weesp. Die middag kunnen Weesper ondernemers kennis maken met het bestuur en de leden, want het lidmaatschap is meer dan ooit belangrijk. Immers, de fusie met Amsterdam leidt tot een andere interactie met de gemeente. In positieve zin hebben we de afgelopen maanden aan veel initiatieven van de gemeente Weesp/Amsterdam kunnen bijdragen. Initiatieven die van belang zijn voor de ontwikkeling van de bedrijventerreinen en groei van de Weesper economie.


Anderzijds zal het contact met de gemeente veranderen, niet in de laatste plaats doordat Astrid Heijstee per 1 november als burgemeester in Kaag en Braassem aan de slag gaat. Wij vinden het jammer dat zij beleidsmatig niet meer aan Weesp is verbonden, maar wensen haar veel succes en werkplezier!

Vanaf 2022 zal er bestuurlijk gezien veel wijzigen, maar de invloed van de IVW als spreekbuis en belangenbehartiger van de ondernemers zal groot blijven. Een hoog ledental draagt bij aan deze invloed en is nodig om de activiteiten van de IVW te kunnen continueren.


Alle ingrediënten voor een gezellige middag met ondernemers zijn aanwezig. Alles natuurlijk Corona-proof. We vinden het leuk als je komt maar de RIVM richtlijn bepaalt dat je moet reserveren als je erbij wilt zijn. Leden hebben hiertoe een persoonlijke uitnodiging ontvangen per mail. Niet leden vinden de uitnodiging in deze uitgave en kunnen zich aanmelden via de website van de IVW: www.ivw-weesp.nl/events.

Graag tot dinsdag 14 september bij de Golfbaan in Weesp!4 keer bekeken0 reacties