di 14 sep. | Weesp

ALV & Netwerkborrel 2021 - IVW Weesp

De jaarlijkse ledenvergadering vindt dit jaar plaats in de mooie kantine van FC Weesp. De ledenvergadering is uitsluitend voor de leden. De aansluitende netwerkborrel is voor alle Weesper ondernemers, dus zowel voor leden als voor niet-leden. Aanmelden voor de ALV en/of de borrel is verplicht.
Registratie is afgesloten
ALV & Netwerkborrel 2021 - IVW Weesp

Tijd en locatie

14 sep. 2021 16:00 – 19:30
Weesp, Papelaan 153, 1382 RL Weesp, Nederland

Over het evenement

De algemene ledenvergadering is het evenement om weer even bij te praten met de leden van de IVW en te vernemen wat de IVW in de afgelopen periode voor de ondernemers heeft betekent en welke zaken in de komende periode aandacht behoeven of krijgen. De vergadering start om 16.00 uur en eindigt rond 16.45 uur en vindt plaats in de kantine van voetbalvereniging FC Weesp. 

Aansluitend start om 17.00 uur de netwerkborrel. Hier ontmoeten Weesper ondernemers elkaar onder het genot van een drankje en een hapje. Ben je geen lid, maak dan kennis met de IVW, het bestuur en collega ondernemers. Deze middag eindigt om 19.30 uur.

In verband met de geldende Corona regels is reserveren verplicht, evenals een Corona toegangsbewijs. Dit is een certificaat voor een volledige vaccinatie, een herstelbewijs (niet ouder dan 6 maanden) of een negatief testbewijs (niet ouder dan 24 uur).

Wij zullen het leuk vinden je te spreken, dus meld je snel aan!

Planning


  • 1 uur

    Algemene Ledenvergadering (ALV) - alleen voor leden

    Kantine FC Weesp

  • 2 uur 30 minuten

    Netwerkborrel voor Weesper ondernemers

    Kantine FC Weesp
Nog 1 item beschikbaar

Deel dit evenement